| Taker Ringde... | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
The Undertaker Admin
| Konu: Taker Ringde... Paz Nis. 11, 2010 5:46 pm | |
| Gong,Gong...Taker yavaş adımlarla ringe geliryor ! Kemerlerini gösteriyor ! Bu gerçekten müthiş bir başarı.Ic Champ,Whc Champ,Unifeld Tag Team Champ ve World Tag Team Champ ! Alabileceği tüm kemerleri aldı ! Kemerlerini taraftarlarına gösterip Edge'i nasıl yendiğini anlatır ! Ve sahayı terk eder. | |
|
| |
HBK Admin
| Konu: Geri: Taker Ringde... Paz Nis. 11, 2010 9:14 pm | |
| Ne zaman Tag team kemerini aldın . | |
|
| |
The Undertaker Admin
| Konu: Geri: Taker Ringde... Ptsi Nis. 12, 2010 8:31 am | |
| Tag Team turnuvasını kazandık Randy ile. | |
|
| |
Randyorton^3 Moderatör
| Konu: Geri: Taker Ringde... Ptsi Nis. 12, 2010 2:33 pm | |
| Evet Randy sahaya gelir ve undera tag team turnavasında yanında olduğu için teşekkür eder ve maçlar zorluydu güçlü rakipleri yendik ve çok eğlenceliydi ve herkeze sesleniyorum under göründüşü korkunç ama içinde iyi bir insan var ama onu kızdıranların kabusu olabililecek bir adam der ve gider | |
|
| |
The Undertaker Admin
| Konu: Geri: Taker Ringde... Ptsi Nis. 12, 2010 2:50 pm | |
| Katılıyorum Randy...Sahada değilim... | |
|
| |
Jeff Cena S.Moderatör
| Konu: Geri: Taker Ringde... Salı Nis. 13, 2010 3:38 pm | |
| kazanamadığımız için üzülüyorum ama randy ve under sizi tebrik ederim sahada değilim sadece ekrandan konuştum | |
|
| |
The Undertaker Admin
| Konu: Geri: Taker Ringde... Salı Nis. 13, 2010 3:40 pm | |
| Gong Gong Gong ! Taker tekrar geliyor ! Ekranda duran Cena'ya bakıyor ve sahaya gelmesini burada erkek gibi durup finishar çakıp gitmemesini söylüyor ! Bir sandalye açıp oturuyor ! | |
|
| |
Jeff Cena S.Moderatör
| Konu: Geri: Taker Ringde... Salı Nis. 13, 2010 3:46 pm | |
| johnun ekranı kapanır ve dın dın dın gurrrrrr der ama john ortalıkta gözükmez birdenbire john çıkar ve koşmaya başlar ardından elindeki mikrofon ile konuşmaya başlar ---hey under kendini en iyiden iyi hissedebilirsin evet bunu doğru söylüyorum çünkü benim kemerim yok ama sende bundan 4 tane var 1 ni bana ver der ve gülmeye başlarlar john derki sen beni arkadaşımla kapıştırdın o çok güçlü benide yenebilir bende onu o nedenle ben money ın the bank ladder maçı ve king of the ringi kazanacağım bunu bilesin der ve underın elini sıkar ve gider | |
|
| |
The Undertaker Admin
| Konu: Geri: Taker Ringde... Salı Nis. 13, 2010 3:52 pm | |
| Hey John benim gibi oynama ve o pis elini sıkmak değil kırmak istiyorum ! Sana git dediğimi duydun mu sen hiç ? Der ve bir masa açar...Bir sandalye daha alıp masanın diğer ucuna koyar ! Ve oturup Cena'nın da gelmesini ister ! Senin 0 kemerin var ! Benim ise 4 ! 2'si kişisel ! İşte aramzıdaki fark bu John ! King Of The Ring'i ben kazanacağım ! Money İn The Bank'ı da ben kazanacağım ! Burada karşıma çıkacak bir cesur var mı ? Diye bağırır ! Ve beklemeye başlar ! | |
|
| |
Jeff Cena S.Moderatör
| Konu: Geri: Taker Ringde... Salı Nis. 13, 2010 4:03 pm | |
| John birdenbire ringe gelir ve Underı masaya koyar sandalye ile vurur masa kırılır under yerde kanlar içerisinde kalır ve John şöyle der Money In the bank çantasını alınca hesaplaşıcağız der ve World Heavight kemerini kaldırır ve kemeri alarak gider | |
|
| |
Jeff Hardy S.Moderatör
| Konu: Geri: Taker Ringde... Salı Nis. 13, 2010 4:06 pm | |
| Jeff Hardy ringe gelir ve "Undertaker sen güçlüsün bende seninle karşılaşmak isterdim ama maalesef NXTdeyim der ve giderr | |
|
| |
Jeff Cena S.Moderatör
| Konu: Geri: Taker Ringde... Salı Nis. 13, 2010 5:17 pm | |
| tam giderken john gelir dostum korkma biz onu ve takımını yenebiliriz derler ve odalarına giderler oda gizlide | |
|
| |
Randyorton^3 Moderatör
| Konu: Geri: Taker Ringde... Çarş. Nis. 14, 2010 6:40 pm | |
| evet Randy çakallık yapıp odalarını bulur be jena balyozla vurur ardından kaldırı bir RKO çeker ve jeff seninle sorunum yok der ve gülümser undera yerden kaldırıp sedyeyle hastaneye götürür | |
|
| |
Jeff Cena S.Moderatör
| Konu: Geri: Taker Ringde... Çarş. Nis. 14, 2010 7:21 pm | |
| john kendisine benzeyen birini koyar oraya sonrada randy arar arar bulur randy john cena geldiğinde şaşa kalır ve bir fu yer ardındanda bir stf randy kıpkırmızı olur ve under yatakda yatar ve üzerine atlar undera yumruklamalar atar under yine kanlar içerisinde kalır ve underı randynin üzerine fu ile atar ve oradan ayrılır ve ayrıca world heavight kemerini ringde aldıydım hala bende | |
|
| |
| Taker Ringde... | |
|